Der findes et utal af forskellige cookies opskrifter, og jeg har prøvet mange af dem! Men denne her ender altid med at være favoritten.
- 150 g blødt smør
- 300 g sukker
- 2 tsk havsalt i flager
- 2 æg
- 300 g hvedemel
- 2 tsk vaniljesukker
- 2 tsk bagepulver
- 80 g hvid chokolade
- 80 g lys mælkechokolade
- 80 g mørk chokolade
Fremgangsmåde:
Pisk smør, sukker og salt sammen i en skål. Pisk derefter æg i. Bland mel, vaniljepulver og bagepulver sammen, og vend det i. Hak chokolade groft, og vend det i. Sæt store skefulde på en bageplade beklædt med bagepapir. Tryk dem lidt flade. De skal være store, så bliver de bedst.
Bag cookies’ene ved 225 grader øverst i ovnen i 10-12 min. Hold øje med dem, så de ikke bliver sorte i kanten. Tag dem ud, og lad dem køle af på en bagerist.