Om Nørre Djurs Tidende

Nørre Djurs Tidende er udgivet af frivillige borgere i Ørum, Stenvad, Glesborg, Bønnerup, Fjellerup, Gjerrild og omegn. Vi er uafhængige af politiske interesser, og bestræber os på at levere interessant indhold til borgerne i Distrikt Ørum. Indholdet er dog til enhver tid bestemt af redaktionens sammensætning. Da vi netop er frivillige og gør det vi gør ulønnet er det ikke sikkert, at vi kan dække alt der foregår i lokalområdet. Vi gør vores bedste. Det er alt hvad vi kan gøre.

Den redaktionelle linje i Nørre Djurs Tidende er udelukkende fokuseret på, at levere gode historier, inspiration og nyheder til borgerne i området. Nørre Djurs Tidende har ikke en gravergruppe, og vi forsøger ikke at afsløre områdets hemmeligheder. Vi vil fortælle den gode historie om det gode liv. Vi vil følge med i initiativerne hos lokale foreninger og virksomheder, og finde de skæve vinkler på livet i landsbyerne.

Der er meget vide rammer i Nørre Djurs Tidende. Du vil også kunne finde en madopskrift eller tips til pasningen af haven. Fordi det i høj grad er op til de skribenter som er en del af det. Deres interesser og deres viden skal være bærende for det vi laver. Vi er lokalt forankrede, men vi vil gerne afspejle den mangfoldighed som findes i vores område.

Nørre Djurs Tidende er hostet, opsat og designet af Semiosis Formidling ApS der står for den daglige drift af sitet.

Adam Bindslev er ansvarshavende chefredaktør og daglig leder af Nørre Djurs Tidende.