Skribenter søges

img_0464Vi kan ikke lave Nørre Djurs Tidende uden frivillige bidrag. Faktisk er alt du læser her på siden baseret på frivillige bidrag, da ingen bliver lønnet for at lave noget for os. Vi har brug for alle der har lyst til at bidrage – og hvis du har lyst til at være med så send en mail på noerredjurstidende@gmail.com, hvor du fortæller lidt om hvad du kan og gerne vil lave.

Enhver kan bidrage på sin måde – så du skal ikke holde dig tilbage. Det kan være du bare gerne vil skrive en enkelt artikel, har en ide til en vi skal interviewe eller måske vil være fast tilknyttet som bidragsyder. Nørre Djurs Tidende er summen af dem som leverer indhold til os – så du er helt selv med til at definere, hvad du kan bidrage med. Måske vil du lave reportager fra lokale arrangementer, lede i arkiverne efter historier fra området i gamle dage eller måske levere opskrifter ind til en fast madlavningsklumme. Hvis du synes det er svært at skrive en

Vi hjælper gerne med at redigere, hvis du føler dig lidt usikker på det med at skrive. Så det skal heller ikke være en barriere.

Vi glæder os til at høre fra dig.