Rethink Ørum: Den nye brugs og naboerne

Der er ved at blive bygget en ny brugs i Ørum. Gad vide hvad ejeren af tankstationen på den modsatte side siger til det. Han har været der i 62 år og brugsen bliver bygget ved siden af hans forretning. Det er der blevet lavet en video om.

Der er ved at blive bygget en ny brugs i Ørum lige ved siden af tankstationen.

I et interview fortæller souschefen Lisa fra den gamle daglig brugs at hun synes at der er fordele og ulemper ved at flytte i den nye brugs.

Fordelene er at hovedvejen, skole og idrætscenteret ligger lige ved siden af, ulemperne er at de ældre kunder får svært ved at komme hen til brugsen, men hun håber at de finder ud af noget med samkørsel eller noget en anden holdbar løsning.

Hun siger også at brugsen har den fordel at de kan levere varen ud til de ældre kunder, som ikke kan komme hen til den nye brugs. Der er også planer om at der skal komme en pølsevogn, på brugsens parkeringsplads, hun regner også med at der kommer nogle delikatesser i nye butikken.

Afslutningsvis siger Lisa at hun håber den gamle tankstation overlever den nye konkurrence fra brugsens OK tankanlæg.

I videoen kan man høre hvad ejeren af tankstationen Ove og Gert mener om den nye brugs.

Artikel og video af: Malak, Laura, Mads G, Emil og Andreas S.

Filmen og artiklen herover er en del af projektet Rethink Ørum, hvor 8. klasse fik til opgave at lave en kort video og en artikel der var med til at gentænke Ørum som by.

Adam Bindslev

Adam flyttede til Ørum i 2006. Arbejder til dagligt i Semiosis Formidling ApS og beskæftiger sig med fotografi, video, journalistik og digital formidling. Lettere afhængig af sociale medier.