Atletik i AC Norddjurs

Hvis man har lyst til at gå til atletik er der faktisk kun et sted på Djursland, at det er muligt. Og det er hos AC Norddjurs i Ørum.

Atletik er den ældste af alle sportsgrene. Det er klassiske discipliner som løb, længdespring, højdespring, spydkast, kuglekast og meget mere. Discipliner hvor man først og fremmest konkurrerer med sig selv, og kan træne på sit helt eget niveau.

“Vi er super glade for at kunne tilbyde atletik”, siger en af trænerne Marianne Mathiesen, “fordi det er et godt tilbud til de unge og voksne der gerne vil prøve noget som er lidt anderledes. Her kan alle være sammen om det på tværs af køn og alder – fordi man først og fremmest arbejder med at forbedre sin egen præstation. Og i sidste ende handler det jo om at have det sjovt og hygge sig med det.”

Atletik foregår hver onsdag fra 18.00 til 19.30 på banerne ved Ørum Aktiv Center. Første gang er 19. april. Mød bare op og se om det er noget for dig. Hvis du ønsker at vide mere kan du kontakte Marianne på rugvej8@hotmail.com

Holdet kunne også godt bruge flere frivillige hjælpere – så hvis det er noget for dig, så er det også Marianne du skal skrive til.

Billede af Daveynin – Creative Commons

Adam Bindslev

Adam flyttede til Ørum i 2006. Arbejder til dagligt i Semiosis Formidling ApS og beskæftiger sig med fotografi, video, journalistik og digital formidling. Lettere afhængig af sociale medier.