Ørum: Tid til fodboldskole i uge 26

Så er der atter mulighed for en hel uge med græs på knæene og lækre detaljer med fodbolden, når AC Norddjurs i uge 26 afholder fodboldskole med det internationale navn AC Norddjurs Football Academy i Ørum.

Fodboldskolen er for alle børn fra 6 til 16 år, og altså ikke kun for medlemmer af AC Norddjurs – således er der tilmeldt en spiller fra Sverige og en fra København. Indtil videre er 55 børn tilmeldt, og de vil få en uge, der naturligvis vil byde på masser af fodbold, mens der også vil være fokus på socialt samvær, en masse oplevelser og udfordringer. Fra torsdag til fredag vil der ligeledes være mulighed for at overnatte.

Spillerne vil i løbet af ugen både modtage almindelig fodboldtræning krydret med helt nye øvelser, og stifte bekendtskab med andre måder at spille fodbold på i form af futsal og strandfodbold. Om fredagen vil der også være en lille turnering.

Ugens program vil blive afholdt af AC Norddjurs’ trænere samt gæstetrænere fra Brazil Football College. Desuden kommer deltagerne til at møde Randers FC-profilen Kasper Fisker og Theis Larsen, der er talentcenterleder i superligaklubben AaB.

Der er altså lagt op til en sjov, spændende og lærerig uge på AC Norddjurs’ fodboldbaner i Ørum.

Der vil stadig være mulighed for tilmelding på www.dsevent.dk