Efterårsferieaktiviteter på Ørum Bibliotek

Det er efterårsferie, og hvis vi skal være helt ærlige så skal man være mere end almindelig glad for friluftsliv for at synes vejrudsigten de næste fire dage ser tillokkende ud. Heldigvis har biblioteket tilbud til os – også et som ikke kræver regnfrakker. Og det gennemgående tema er …. sten!

Mal på sten

På biblioteket er der mulighed for at komme og få omdannet kedelige sten til farverige kunstværker. Og det eneste der skal medbringes er sten, kreativitet og godt humør. Så find et par flade sten, det er de nemmeste at arbejde med, og kom op på biblioteket og se hvordan man gør. Det er bedst at bruge lyse sten, hvis man vil have motiverne til virkelig at stå frem. Men så er der også frit spil for fantasien.

Aktiviteten foregår i den betjente åbningstid:

  • Onsdag den 19/10 – kl. 11-16
  • Torsdag den 20/10 – kl. 13-19
  • Fredag den 21/10 – kl. 11-16

Det er gratis at deltage.

Fossiljagt

Hvis ikke man er bange for at trække i regntøjet, og fortidens dyr vækker interesse, giver biblioteket mulighed for at tage med biolog Jan Gruwier på fossiljagt ved Sangstrup og Karlby klinter. Arrangementet starter torsdag kl. 11 for enden af Hjembækvej (se kort her i artiklen), hvor der vil blive fortalt om de forskellige fossiller man kan finde ved klinterne. Herefter går den vilde jagt rundt ved klinterne indtil kl. 12.30, hvor biblioteket vil byde på en sandwich mens fundene bliver gennemgået.

Det koster ikke noget at deltage, men børn skal følges med en voksen. Tilmeldingen var den 17/10, men mon ikke man kan nå det, hvis man kontakter et af bibliotekerne i kommunen?

God fornøjelse.

Dette arrangement blev vi bekendt med fordi det blev tilsendt på oerumtidende@gmail.com – og det kan du også gøre. Kender du til et arrangement som kræver omtale, så skriv til Ørum Tidende. Så skal vi nok omtale det.

Adam Bindslev

Adam flyttede til Ørum i 2006. Arbejder til dagligt i Semiosis Formidling ApS og beskæftiger sig med fotografi, video, journalistik og digital formidling. Lettere afhængig af sociale medier.