Spaghettigudstjeneste i Ørum Kirke den 16. november

Spaghettigudstjeneste er en oplagt mulighed for at kombinere en uformel, og børnevenlig, gudstjeneste med et måltid mad i godt selskab. Her kan børnene blive introduceret til kirken – og du får muligheden for at møde folk fra byen i en hyggelig ramme.

Hvis du har lyst til at deltage i en sådan gudstjeneste så har du muligheden onsdag den 16. november, hvor Ørum Kirke slår dørene op kl. 17.30 – med temaet “Jul”.

Selve gudstjenesten varer ca. en halv time. Her fortæller præsten en historie fra Biblen, og der synges salmer med børnene sammen med børnekoret.

Efter gudstjenesten er der dækket op til middag i sognegården, hvor alle er velkomne til at være med. Maden koster 10 kr. pr person, og du får her en god mulighed for at lære andre fra byen at kende. Og menuen …. ja – det er spaghetti med kødsovs. Ellers ville det jo ikke være en rigtig spaghettigudstjeneste.

Der kræves ikke tilmelding til arrangementet – bare mød op onsdag den 16/11 kl. 17.30 i Ørum Kirke.

Adam Bindslev

Adam flyttede til Ørum i 2006. Arbejder til dagligt i Semiosis Formidling ApS og beskæftiger sig med fotografi, video, journalistik og digital formidling. Lettere afhængig af sociale medier.