Juletræsfest i Ramten den 4/12

Vi har allerede set den første sne, og temperaturen har krævet at isen skulle skrabes af forruden om morgenen. Huer og handsker er fundet frem, og postkassen har bugnet med kataloger. Kort sagt – julen nærmer sig. Det bliver blandt andet markeret i Ramten den anden søndag i advent.

Derfor indbyder borgerforeningen i Ramten, tradtionen tro, til deres juletræsfest i klubhuset i Ramten. Det foregår søndag den 4. december 2016 fra klokken 13.

Her får man muligheden for at få et alvorligt skud julestemning. Her vil der være mulighed for at bage pebernødder, rulle havregrynskugler og lave julepynt til træet. Måske kan man også aflure nogle tricks fra egnens bedste julepyntsklippere så dem af os der ikke kan huske, hvordan man fletter et julehjerte kan få lidt hjælp.

Kl. 15 tager festen for alvor fart med årets første dans om juletræet, hvor stemmerne kan blive luftet og vi lige kan blive husket på det der fjerde vers af “Højt fra træets grønne top” (det er det med Anna og pakken og frakken). Desuden vil rygterne vide, at selveste julemanden vil kigge forbi med noget til de fremmødte børn.

Der vil være kaffe, te, saft og æbleskiver til alle fremmødte – og det koster kun 15 kr. at deltage.

Det bliver hyggeligt.

Denne begivenhed blev tilsendt Ørum Tidende på oerumtidende@gmail.com – hvis du har et arrangement du gerne vil have omtalt så skriv til os.

Adam Bindslev

Adam flyttede til Ørum i 2006. Arbejder til dagligt i Semiosis Formidling ApS og beskæftiger sig med fotografi, video, journalistik og digital formidling. Lettere afhængig af sociale medier.