Kom til intimkoncert med Mathilde Falch den 23. november

img_1044Mathilde Falch synger sange om afhængighed, relationer, tilgivelse og kærlighed – og bruger musikken til at komme ind på emner som psykisk sårbarhed og misbrug. Dette er ikke mindst tilfældet på hendes tredje album: “Alle Taler” der udkom i 2015.

Udover at være sanger, musiker og sangskriver er Mathilde Falch også ambassadør for Landsforeningen Sind – og det er i den egenskab, at hun afholder en intimkoncert i Ørum Aktivcenter den 23/11 kl. 19 til 21. Her vil hun gennem musikken fortælle de historier, som vi måske ikke altid hører, men som er nødvendige.

“Alle Taler” blev rost i mange danske medier da det udkom, og blev blandt andet også kåret til ugens album på P4. Blandt andet skrev musikbladet Gaffa: “Alle Taler er stærkt personlige sange, der sætter spørgsmålstegn ved det meste, men aldrig hengiver sig til fortrydelse. Det er knusende i den tunge Du Presser Mig og næsten fortabt i Hvorfor Havnede Du Her. Men Mathilde Falch trækker sig sejrrigt ud af kampen på Alle Taler.” – og kvitterer i anmeldelsen med fire stjerner.

Der er lagt op til en god musikalsk oplevelse, arrangeret af Landsforeningen Sinds lokalafdelinger i Nord- og Syddjurs. Men man skal holde sig til, for der er kun 100 billetter til koncerten. Prisen er 50 kr. – og de kan reserveres ved at skrive til Lene Erck på leneerck@outlook.dk

Billederne er pressebilleder fra Mathilde Falch

Se mere om Mathilde Falch på www.mathildefalch.dk eller på hendes Facebook-side

Adam Bindslev

Adam flyttede til Ørum i 2006. Arbejder til dagligt i Semiosis Formidling ApS og beskæftiger sig med fotografi, video, journalistik og digital formidling. Lettere afhængig af sociale medier.