Drik øl og støt idrætten …. BIERfest den 11/3 2017

Vi vil allesammen gerne have et blomstrende lokalsamfund, med aktive foreninger, spændende arrangementer og muligheden for at lære hinanden at kende. Men det er måske ikke altid, at vi rent faktisk får støttet op om det. Fordi tiden ikke er til det, vi har ikke lige overskuddet eller en af de 1000 andre undskyldninger vi har på lager i et fortravlet liv i 2017. Men nu er der så mulighed for at kombinere indtagelse af øl og schnitzel med støtte til den lokale idrætsforening AC Norddjurs – nemlig BIERfest 2017.

10043587325_9654f9766f_bDer bliver virkelig skruet op for den sydtyske stemning i Ørum Aktiv Center, hvor der bliver mulighed for at spise, drikke, danse og feste fra kl. 18 til 01. Men det er en fest med et formål. Fordi overskuddet fra aftenen går ubeskåret til foreningen, og er med til at gøre AC Norddjurs til en endnu bedre tilbud i lokalsamfundet.

“Selvfølgelig er det fedt at holde en god fest – men det bliver endnu bedre når det er er til et godt formål. Vi vil gerne fejre at AC Norddjurs er en levedygtig forening der virkelig har bevist sit værd i lokalsamfundet, og samtidig forsøge at gøre den endnu bedre. For selvom vi næsten alle arbejder frivilligt så koster idræt penge. Så ja – det er en ølfest. Men det er først og fremmest en støttefest for AC Norddjurs.”, siger en af de ansvarlige for festen.

Hvis du vil med til festen så kan du læse mere om den på AC Norddjurs Hjemmeside – hvor du også kan købe billetter. Og lige nu har du også mulighed for at vinde to billetter gennem AC Norddjurs’ Facebook-side (se opslaget nederst i denne artikel).

Men du kan også have en mere aktiv rolle. Der er stadig brug for frivillige hjælpere til festen (så kommer man gratis ind, men skal også arbejde) – eller som billetsælgere ude i byen op til festen. Det kan du også læse om på hjemmesiden.

Billede af Club Transatlântico - Creative Commons

Adam Bindslev

Adam flyttede til Ørum i 2006. Arbejder til dagligt i Semiosis Formidling ApS og beskæftiger sig med fotografi, video, journalistik og digital formidling. Lettere afhængig af sociale medier.