Åbent hus i Ørum Aktiv Center Fitness – søndag den 8. januar 13-16

Strammer tøjet lidt for meget over maven efter en lang og nydelsesfuld december? Eller har du bare lyst til at komme i bedre form? Så kan det være du skal tage chancen og smutte til Åbent Hus i Ørum Aktiv Center Fitness på søndag. Det koster ingenting, og du kan finde ud af om fitness er noget for dig.

image1Der er åbent for alle som har lyst til at være med. Her kan du få prøver på de forskellige former for holdtræning – og der bliver mulighed for en prøvetræning, hvor du selv kan prøve kræfter med en sjov motionsform.

Du vil blandt andet kunne se eksempler på cirkeltræning for seniorer, fitness på stor bold, forskellige øvelser i fitness-lokalet og udendørstræning for seniorer. Det er motion for alle aldre og tilpasset dig – uanset dit niveau.

Tag naboen, ægtefællen og din lidt overvægtige ven med under armen på søndag mellem 13 og 16.

Adam Bindslev

Adam flyttede til Ørum i 2006. Arbejder til dagligt i Semiosis Formidling ApS og beskæftiger sig med fotografi, video, journalistik og digital formidling. Lettere afhængig af sociale medier.