Ørum: Idræt på Tværs tager til Amerika

Siden 2000 har der været “Idræt på Tværs” i Ørum Aktiv Center. Et stort tværgående idrætsarrangement for børn fra 0. til 9. klasse. En intens weekend med tradtionel og, måske mest, utraditionel sport og idræt. I år finder det sted den 2-3. september.

Det er en fast tradition, at Idræt på Tværs har forskellige temaer. Igennem årene har det være “I rummet”, “I østen”, “Cirkus”, “Magi” eller “Jorden rundt”. Og i år tager de 150 deltagere til Amerika – og har et særligt fokus på nogle særligt amerikanske sportsgrene. Deltagerne får mulighed for at prøve kræfter med amerikansk fodbold, flag football, hip hop, baseball og cheerleading.

Hele ideen bag Idræt på Tværs er at give deltagerne mulighed for at afprøve nye og spændende sportsgrene – og måske blive inspireret til at være mere aktiv i idrætslivet. Hvert klassetrin følges ad hele weekenden – og aktiviteterne er tilpasset alder og niveau. Kort sagt – det er for alle. Og sådan skal det være.

Det er ikke kun sportsgrenene der går på tværs hos Idræt på Tværs. Hele arrangementet er skabt på tværs af de tre idrætsforeninger Stenvad Boldklub, KVIK/Ramten Håndboldklub og AC Norddjurs.

Tilmelding senest 14.august

Arrangementet løber, som nævnt, af stablen den 2-3. september. Men for at der kan blive bestilt t-shirts til alle så er der sidste frist for tilmelding den 14. august! En dato som arrangørgruppen understreger skal overholdes, da de ellers ikke kan love at der er t-shirts til deltageren. Det sker på i-p-t.dk, hvor man også kan læse mere om weekenden. Det hele koster 250 kr., hvilket inkluderer aktiviteter, drikkeflaske, t-shirt, diplom og mad.

Og skulle der være nogle voksne derude, som har lyst til at være med så vil der blive sat pris på det. Der er, i forbindelse med tilmeldingen, mulighed for at melde sig som frivillig.

Vel mødt – howdy partner!

Billeder fra tidligere års arrangementer

Adam Bindslev

Adam flyttede til Ørum i 2006. Arbejder til dagligt i Semiosis Formidling ApS og beskæftiger sig med fotografi, video, journalistik og digital formidling. Lettere afhængig af sociale medier.