Ørum – Billedgalleri: Idræt på Tværs i Amerika

HOWDY PARTNER! Så er Idræt på Tværs igang igen. I næsten 20 år har det været en tradition at samles i Ørum Aktiv Center til Idræt På Tværs. En weekend med sport på tværs af interesser og en mulighed for at opleve alternative sportsformer.

I år gik turen til Amerika – og dermed til baseball, wrestling og basketball. Over 100 tilmeldte unge fra indskolingen til 9. klasse deltog i arrangementet, hvor alle fik mulighed for at afprøve forskellige sportsgrene. For det er ideen bag Idræt på Tværs. At vise, at idræt er  andet og mere end bare den idræt som normalt er tilgængelig.

Se billeder fra arrangementet herunder (klik på billedet for at se det i stor størrelse)

På dag 2 var Randers Cheerleaders på besøg med en opvisning og en lille workshop for de modige. Herefter uddeling af diplomer og hjemtur for de trætte, men meget glade, deltagere.

Idræt på Tværs bliver dækket fordi vi ved det finder sted. Nørre Djurs Tidende vil gerne dække flere arrangementer i lokalområdet, men det kræver, at vi kender til dem. Så send en mail til noerredjurstidende@gmail.com hvis du kender til noget du mener vi burde dække.

Adam Bindslev

Adam flyttede til Ørum i 2006. Arbejder til dagligt i Semiosis Formidling ApS og beskæftiger sig med fotografi, video, journalistik og digital formidling. Lettere afhængig af sociale medier.