Dette er Ørum Tidende

Hvad det her handler om?

img_0464Ørum Tidende er et forsøg på at sætte fokus på historierne i Ørum. De små og de store. Et forsøg på at lave det som nogen kalder et “hyperlokalt medie”, hvor målgruppen ikke er kommunen eller landet – men er et lille lokalsamfund.

Ørum Tidende skal ikke være kritisk journalistik der skal afsløre magthaverne. Det skal være positiv journalistik om det som foregår i området, de initiativer der bliver taget, de mennesker der bor her og de virksomheder der ligger her.

Her skal der være plads til det meste – og det skal være drevet af de mennesker der har lyst til at bidrage. For selvom det er mig der har taget initiativet, og som fungerer som tovholder på projektet, så er det ikke ideen at det hele skal være skrevet af mig. Jeg arbejder lige nu på dels at samle en redaktion og en gruppe af skribenter der har lyst til at medvirke. Og der er plads til alle typer af skribenter. Har du lyst til at skrive medrivende reportager fra de lokale fodboldkampe eller vil du bare gerne komme med fremragende opskrifter til at inspirere dine medborgere? Så er der plads til det også.

TV og Podcast

Der er store drømme omkring Ørum Tidende – selvom det stadig er på skitseplanet. Men jeg drømmer om at vi, udover tekster og billeder, kommer til at kunne bringe video (ØrumTV) og lave en podcast der fx udkommer en gang om måneden, hvor vi kan snakke om løst og fast i byen. Men det kommer naturligvis igen an på, om der er nogen som har lyst til at bidrage. Men sitet her er gjort klar til det og de tekniske faciliteter er til stede.
Nu må vi se hvor det bringer os hen ….

– Adam Bindslev, 8/10 2016

Adam Bindslev

Adam flyttede til Ørum i 2006. Arbejder til dagligt i Semiosis Formidling ApS og beskæftiger sig med fotografi, video, journalistik og digital formidling. Lettere afhængig af sociale medier.