Største sponsorcheck nogensinde til AC Norddjurs

Hver gang du tanker ved OK tanken i midten af Ørum løber der penge i kassen hos AC Norddjurs. Faktisk betales der mellem 6 og 18 ører pr. liter du tanker. Det må jo løbe op, tænker du måske. Og det gør det.

I år er der blevet tanket ekstra meget – og derfor kunne Rasmus og Jette fra AC Norddjurs tage imod en ekstra stor check fra OK – uddelt af Henrik. Intet mindre end 29248,68 gode danske kroner lå der parat til klubben.

De penge vil gøre gavn i klubkassen, og være med til at sikre endnu bedre faciliteter for de mange aktive i AC Norddjurs. Og næste år, efter tanken er flyttet op til hovedvejen, kan rekorden måske blive slået igen. I hvert tilfælde mente Henrik slet ikke, at det var nødvendigt at gøre opmærksom på, at man skal huske at tanke hos OK. Det kommer helt af sig selv.

Tillykke til AC Norddjurs fra Ørum Tidende – vi glæder os til at høre hvad pengene skal bruges til.

Adam Bindslev

Adam flyttede til Ørum i 2006. Arbejder til dagligt i Semiosis Formidling ApS og beskæftiger sig med fotografi, video, journalistik og digital formidling. Lettere afhængig af sociale medier.