Kukke Smart Band spiller op til årets julefrokost i Ørum Aktiv Center den 26/11

Det er intet mindre end “årets brag af en julefrokost” der skyder julesæsonen igang lørdag den 26/11, og som sikkert kan sikre en del tømmermænd første søndag i advent, hvis ikke man passer på.

Det er tredje gang i træk, at der bliver afholdt julefrokost i Ørum Aktiv Centeret, og ambitionen er at slå tidligere års publikumsrekorder.

Metoden til at gøre dette er ganske en klassisk tre-trins-raket som skal få startet både julestemningen og feststemningen.

Første ingrediens i Ørum Aktiv Centers julecocktail er en traditionel julefrokost, hvor der bliver lagt en solid bund af julemad. Dertil hører så 10 drinksbilletter til hver så man ikke løber tør for hverken snaps eller øl.

Dertil tilsættes så veloplagt festmusik med Kukke Smart Band, der vel og mærke spiller deres eneste julefrokostkoncert i år ved dette arrangement. En god blanding af pop og rock, en funky feeling og et godt sceneshow skal nok sikre, at dansegulvet bliver fyldt.

Hele molevitten koster kun 396 dkk pr kuvert – og det er inklusiv de 10 drinksbilletter. Tilmelding til Jesper Jensen på telefon 23 44 36 49 eller mail jesper@orumit.dk 

Adam Bindslev

Adam flyttede til Ørum i 2006. Arbejder til dagligt i Semiosis Formidling ApS og beskæftiger sig med fotografi, video, journalistik og digital formidling. Lettere afhængig af sociale medier.