Julemarked i sognegården i Ørum – 4. december

Det er virkelig ikke til at skjule længere. December står lige for døren og dermed julen. Og hvilken bedre måde at komme i julestemning på end ved at tage på et vaskeægte julemarked.

dsc06216Den mulighed har du her på søndag, hvor KFUM-Spejderne i Ørum åbner dørene til det årlige julemarked i sognegården fra kl. 11.30.

Det er et julemarked med det hele som der bliver dækket op til. Udenfor sognegården er der salg af juletræer, gran og juledekorationer – og indenfor er der mulighed for at få fornyet samlingen af julepynt. Her kan du også købe kaffe, the, æbleskiver, pølser og sodavand. Så ingen behøver at gå sultne derfra.

Skulle børn eller voksne føle sig kreative er der også mulighed for det. Du kan male på sten, støbe lys, lave krympeplast eller perlebakker. Det koster en smule, men til gengæld kan man tage de kreative resultater med hjem. Og så er der beskæftigelse til børnene mens far og mor drikker kaffe og møder de andre borgere i byen.

Fiskedam og tombola

Intet julemarked uden præmier – og dem er der mange af på KFUM-spejdernes julemarked. Både en fiskedam og en tombola der bugner af gevinster for op mod 15.000 kr sponsoreret af lokale virksomheder. Der er en imponerende lang liste af virksomheder på spejderne-oerum.dk – det er dejligt at se, at det lokale erhvervsliv har lyst til at slutte op omkring de frivillige. Det er den slags der får vores lokalsamfund til at hænge sammen.

Gudstjeneste og luciaoptog

Julemarkedet starter kl. 11.30 – men før det er der advents-familiegudstjeneste – blandt andet med en snigpræmiere på årets Lucia-optog. Helt sikkert det første luciaoptog du har set i år.

Markedet har åbent til kl. 15, og hvis du planlægger det godt så kan du faktisk få dobbelt op på jul her på den anden søndag i advent. For fra kl. 13 er der juletræsfest i Ramten – hvor der danses om juletræet kl. 15. Så vi kan prale af, at hos os kan du både se luciaoptog, købe juletræ, deltage i julelege og danse om juletræ – allerede den 4. december! Hvis ikke det kan få dig i julestemning så er der intet som kan.


Ørum Tidende er drevet af ulønnet frivillig arbejdskraft. Vi har brug for flere skribenter så vi kan dække endnu flere begivenheder i området. Så hvis du har lyst til at være med så se hvordan og kontakt os. Håber at høre fra dig.

 

Adam Bindslev

Adam flyttede til Ørum i 2006. Arbejder til dagligt i Semiosis Formidling ApS og beskæftiger sig med fotografi, video, journalistik og digital formidling. Lettere afhængig af sociale medier.