Ørum – En hel uge med fodbold – billedgalleri

Der findes ikke dårligt vejr – der findes kun … fodbold. Der skal mere end lidt regnvejr til at stoppe ACN Football Academy – den årlige fodboldskole i Ørum.

Jeg kigger forbi fodboldskolen fredag eftermiddag – lige i rette tid til den afsluttende kamp. Trænere mod “elever”. Og selvom den danske sommer viser sig fra sin alt andet end venlige side går det ikke ud over entusiasmen.

Uge 26

Hele uge 26 har Ørum Aktiv Center været centrum for den årlige fodboldsskole, hvor næsten 100 børn og unge har spillet fodbold, snakket fodbold, trænet fodbold – og sikkert også drømt om fodbold natten til fredag, hvor de overnattede sammen.

Ugen bød på tekniske udfordringer, en hel dag med strandfodbold på grusbanen i Glesborg, konkurrencer og naturligvis fodboldkampe. Men først og fremmest muligheden for at tilbringe den første uge i sommerferien sammen med andre der er vilde med fodbold. Og så skal der altså mere end lidt regnvejr til at stoppe det.

 

Adam Bindslev

Adam flyttede til Ørum i 2006. Arbejder til dagligt i Semiosis Formidling ApS og beskæftiger sig med fotografi, video, journalistik og digital formidling. Lettere afhængig af sociale medier.